CORONA VIRUS

Het primaire doel is om onnodige blootstelling bij kwetsbare ouderen of mensen met een verminderde weerstand te voorkomen en om onze zorgverleners te beschermen. De afgegeven adviezen moeten er daarnaast aan bijdragen dat de noodzakelijke huisartsenzorg niet in het geding komt.

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen verzoeken wij u om de adviezen voor de huisartsenpraktijk ter harte te nemen, te respecteren en op te volgen:

– Brengt u enkel een bezoek aan de huisartsenpraktijk na telefonische afspraak.
– Bij bezoek aan de praktijk, na telefonische afstemming, wordt begeleiding beperkt tot 1 persoon per patiënt

Tot nader order géén bloedprikken op de praktijk.

Bij voorkeur herhaalrecepten online bestellen via de website.

Daarnaast roepen wij u op om:

1. Bij lichte klachten (neusverkouden, hoesten, etc.) thuis te blijven en goed uit te zieken. Volg de richtlijnen die te lezen zijn op de website van het RIVM.
2. Enkel de huisarts of huisartsenpost (HAP) te bellen als de klachten heviger worden (koorts hoger dan 38 graden, moeilijk ademen etc.). Kom niet naar de praktijk of de Huisartsenpost!
3. Ga voor actuele informatie over het coronavirus naar de website van het RIVM of thuisarts.nl. Bel daarvoor niet de huisarts of de huisartsenpost.

Wrattenspreekuur komt te vervallen.
Wij stellen alle chronische zorg zoals bloeddrukmeting, diabetesspreekuur en longonderzoek tot nader order uit. Waar nodig neemt de praktijk contact met u op. De spreekuren van de POH-s en POG-GGZ vinden alleen telefonisch plaats.

Alleen met uw hulp kan de huisartsenzorg deze unieke, maar ook onzekere periode goed doorkomen.
Wij danken u voor het begrip.