• December 2021

  AFSPRAAK MAKEN VIA MAIL

  Afspraken maken via mail is niet meer mogelijk met ingang van as. maandag 20 december.

  November 2021

  ANTISTOFFEN

  Wij krijgen veel vragen over antistof testen. Deze vragen wij niet aan.  Als u deze toch wil weten dan verwijzen wij u naar commerciële teststraten.
  Op de website van het RIVM kunt u het een en ander nalezen rondom serologische testen https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/testen/serologische-test
  Daarin kunt u lezen dat het RIVM geen voorstander is van commerciële serologische testen en dat het ook geen onderdeel uitmaakt van een QR-code.

  Kan ik met een zelftest/antistoftest ook aan een coronabewijs komen? En zo nee, waarom niet?

  Nee, dat kan niet. De antistoftest toont aan dat je in het verleden besmet bent geraakt met SARSsevere acute respiratory syndrome-CoVcoronavirus-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt. Ook weten we nog niet goed welke hoeveelheden antistoffen in het bloed overeenkomen met voldoende bescherming.


  Waarom is een antistoftest niet genoeg voor een coronabewijs, terwijl je na besmetting beter bent beschermd dan na vaccinatie?

  Een voorwaarde voor een coronabewijs is dat je in de afgelopen 180 dagen een infectie had, veroorzaakt door SARS-CoV-2. Ook al kun je meten dat er antistoffen in het bloed aanwezig zijn, weet je niet wanneer de infectie heeft plaatsgevonden.

  November 2021

  CORONA VIRUS

  Vanwege toenemende drukte in de praktijk in verband met het coronavirus, vragen wij uw begrip als het wat langer duurt voordat u geholpen wordt aan de balie of aan de telefoon.
  Heeft u geen klachten en wilt u informatie over het coronavirus, kijk dan op thuisarts.nl of de website van het RIVM.
  Heeft u klachten die zouden kunnen passen bij een infectie met het coronavirus, kom dan niet naar de praktijk!
  In dat geval kunt u zich laten testen op het coronavirus. Bel voor een afspraak met de GGD, telefoon nummer : 0800-1202.

  Bent u ouder dan 70 jaar of heeft u een chronische aandoening zoals astma of suikerziekte? Neem dan telefonisch contact op met onze praktijk Ook als u zich ernstig ziek voelt, bijvoorbeeld hoge koorts of kortademig bent, neem dan telefonisch contact met ons op.

  Kom zo veel mogelijk alleen naar de praktijk! Indien u toch begeleiding nodig heeft, maximaal 1 begeleider per patiënt.

  Oktober 2021

  Wijzigingen tijden uitslagen

  Vanaf 26 oktober 2021 zijn de tijden voor het opvragen van de uitslagen veranderd. De tijden zijn nu van 15.30 uur tot 16.30 uur. Na 16.30 uur zijn we alleen bereikbaar voor zaken die niet kunnen wachten tot de volgende dag.

  Augustus 2021

  Afspraak maken voor bloedafname

  Vanaf 1 aug 2021 is bloedafname alleen op afspraak in alle CWZ prikposten, vanwege het borgen van 1,5 mtr. afstand en het voorkomen van wachttijd op drukke momenten.

  Hoe werkt het online afspraak maken ? Ga naar www.cwz.nl/bloedprikken en klik dan op : Plan hier uw afspraak voor een bloedafname.

  Lukt het online maken van een afspraak niet ? Bel dan het digitale afsprakenbureau : 024-3658787.

  April 2021

  Automatisch bericht

  Vanaf heden maakt de praktijk gebruik van een automatisch bericht als u naar de praktijk belt van 14.30 – 15.30 uur.

  Juli 2020

  Toegang medisch dossier

  Per 1 juli 2020 is het wettelijk verplicht om patiënten elektronisch toegang te geven tot de eigen medische gegevens.
  U kunt hiervoor contact opnemen met de praktijk,
  per mail : info@huisartsenpraktijkkesteren.nl of per telefoon : 0488-481201.