• Voor wijzigen van u gegevens klik hier.
   Ik geef toestemming aan onderstaande zorgverlener om mijn gegevens beschikbaar te stellen via het LSP. Ik heb alle informatie gelezen in de folder ‘Jouw medische gegevens beschikbaar via het Landelijk Schakelpunt (LSP)’.
  • Gegevens huisarts of apotheek

  • Mijn gegevens

   vergeet niet je handtekening te zetten
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Wil je toestemming regelen voor jouw kinderen?

  • • Voor kinderen tot 12 jaar: je geeft als ouder of voogd toestemming. Hiervoor kun je dit formulier gebruiken.
   • Voor kinderen van 12 tot 16 jaar die toestemming willen geven: zowel jij als ouder of voogd én het kind zetten allebei een handtekening.
   • Kinderen vanaf 16 jaar geven zelf toestemming en vullen een eigen formulier in.
  • Gegevens van mijn kinderen

  • Vul hieronder de gegevens in van de kinderen voor wie je toestemming wilt regelen
   Ik geef wel toestemming aan onderstaande zorgverlener om mijn gegevens beschikbaar te stellen via het LSP. Ik heb alle informatie gelezen in de folder ‘Jouw medische gegevens beschikbaar via het Landelijk Schakelpunt (LSP)’.
   Ik geef wel toestemming aan onderstaande zorgverlener om mijn gegevens beschikbaar te stellen via het LSP. Ik heb alle informatie gelezen in de folder ‘Jouw medische gegevens beschikbaar via het Landelijk Schakelpunt (LSP)’.
  • Heb je meer dan twee kinderen? Vraag dan een extra toestemmingsformulier..
  • DD slash MM slash JJJJ