• Spreekuur

  De huisartsen hebben dagelijks een ochtend- en een middagspreekuur volgens afspraak. Bent u verhinderd, belt u dan zo spoedig mogelijk af. Een afspraak waarin een hulpvraag wordt behandeld duurt ongeveer 10 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld voor een gesprek, laat het de doktersassistente weten. Wanneer u een afspraak maakt voor meerdere personen, maakt u dan ook meerdere afspraken. Een afspraak voor dezelfde dag dient u voor 10:00 uur te maken.

  Visites

  Een visite kunt u aanvragen voor 10.00 uur bij de doktersassistente. Deze vraagt naar de reden van uw verzoek om aan huis te komen. Zo kunnen wij de ernst inschatten en bepalen welk bezoek eerst afgelegd moet worden.
  N.B. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn dan bij u thuis, is het in het algemeen beter om naar de praktijk te komen.
  Wanneer u na een ziekenhuisopname bent thuisgekomen en u wilt dat de huisarts u thuis bezoekt, dan verzoeken wij u contact op te nemen.

  EHBO

  Voor eerste hulp (wonden, kneuzingen, verbrandingen etc.) kunt u altijd direct terecht. Belt u van tevoren, dan houdt de huisarts rekening met uw komst.